f Milion dinara za tri lava na Paliću? - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Milion dinara za tri lava na Paliću?

19.08.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će do isteka prvih sto dana vlade biti postignuti ne baš mali rezultati u borbi protiv kriminala i korupcije i najavio da će već narednih dana i nedelja javnost videti spremnost nove vlasti da udari i na "krupne ribe".

Vučić je u intervjuu "Politici" istakao da će borba za normalnu Srbiju trajati deset godina i da bi smatrao velikim uspehom ukoliko bismo mogli da dobijemo na proleće datum za početak pregovora sa EU.

On je rekao da ga je zatekla činjenica da u prethodnom periodu praktično ništa nije učinjeno u borbi protiv korupcije (sem tri slučaja, gotovo da nema ozbiljnijeg predmeta koji je radjen) i najavio je preispitivanje brojnih sumnjivih privatizacije za šta je pokrenuo inicijativu u Birou za koordinaciju rada službi bezbednosti.

Vučić se, povodom nekih neobicnih poteza prethodne vlade, zapitao kakvu ulogu imaju lavovi u ZOO vrtu na Paliću u energetici Srbije, pošto je Ministarstvo energetike plaćalo milion dinara mescecno za tri lava.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/politika/milion-dinara-za-tri-lava-na-pali-u

Povratak...