f Okrugli sto - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Okrugli sto

01.06.2012

U prostorijama Regionalnog Arhus Centra Subotica u četvrtak, 07. juna 2012. godine i 12 časova u okviru pratećeg programa Grada Subotica se organizuje Okrugli sto povodom Svetskog Dana zaštite životne sredine za organizacije civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine.

Tema Okruglog stola je zahtev Ekološkog pokreta Odžaka za ukidanjem nepotrebne konkursne dokumentacije dat je predlog za pokretanje inicijative za izmenom Člana 6. UREDBE o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koji realizuju udruženja. Ovom uredbom bliže se uređuju kriterijumi, uslovi, obim, način, postupak dodele, kao i način i postupak vraćanja sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa koje realizuju udruženja, a koji su od javnog interesa.

Na okruglom stolu će se između ostalih prisustvovati i visoki predstavnici Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srbije i Pokrajnskog sekretarijata za zaštitu životne sredine i održivi razvoj.

Događaj organizuju Regionalni Arhus Centar Subotica i Regionalni Arhus Centar Novi Sad.

Povratak...