f Održan sastanak u MZ “Kelebija” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Održan sastanak u MZ “Kelebija”

01.06.2012

Danas je u okviru pripremnih aktivnosti za predstojeću akciju čišćenja MZ “Kelebija” održan sastanak između njenih i predstavnika Udruženja TERRA’S i Regionalnog Arhus centra Subotica. Ovom prilikom dogovorene su detalji oko raspodele džakova i rukavica za učesnike akcije, a govorilo se i o lokacijama koji će se taj dan čistiti, a sa kojih će po prethodnom govoru JKP “Čistoća i Zelenilo odnositi prikupljeni otpad.

Inače, projekat „Zajedno u akciju:Očistimo Srbiju“ Udruženje TERRA’S sprovodi u saradnji sa Regionalnim AC Subotica i Centrom za razvoj dečijih interesovanja „Plava Planeta“, a  podržan je od strane Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Opšti cilj projekta je podizanje nivoa svesti javnosti o problemu otpada kao ozbiljnom zagađivaču životne sredine, kao i animiranje i podsticanje šire javnosti za učešće u akciji „Očistimo Srbiju“.

Sakupljanje učesnika akcije ispred MZ na Kelebiji je u subotu, 9. juna u 9.30 časova, a za sve zainteresovane koji dolaze iz grada obezbeđen je prevoz sa parkinga iza Otvorenog univerziteta, autobus polazi u 9 časova. Za sve učesnike obezbeđeni su džakovi, rukavice i osveženje.

 

 

Povratak...