f Dozvola za medicinski otpad, Veterinarski institut Subotica - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Dozvola za medicinski otpad, Veterinarski institut Subotica

18.05.2012

Obaveštenje o podnošenju Zahteva za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman  infektivnog  medicinskog otpada – operatera Veterinarski specijalistički institut “Subotica“, Subotica, Segedinski put 88

 

         Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, na osnovu člana 63. stav 2, Zakona o upravljanju otpadom (’’Sl. Glasnik RS’’ broj: 36/2009, 88/2010) objavljuje OBAVEŠTENjE o prijemu zahteva za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman  infektivnog medicinskog otpada – operatera Veterinarski specijalistički institut “Subotica“, Subotica, Segedinski put 88.

Nadležni organ obaveštava javnost da je operater Veterinarski specijalistički institut “Subotica“, Subotica, podneo Zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman  infektivnog  medicinskog otpada.

 Rok za dostavljanje mišljenja i predloga je 18.jun 2012. godine. 

          Uvid u podneti Zahtev i prateću dokumentaciju može se izvršiti svakog radnog dana u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina 16, Novi Sad, kancelarija 39, od 11-13 h.

Izvor: http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs/?p=2080

Povratak...