f Potpisivanje ugovora sa nevladinim organizacijama povodom martovskog konkursa - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Potpisivanje ugovora sa nevladinim organizacijama povodom martovskog konkursa

10.04.2012

Obaveštavamo Vas da će pokrajinska sekretarka Dušanka Sremački, master, dana 12.04.2012. godine (četvrtak) u 12.30h, u sali broj 23 na I spratu zgrade Vlade AP Vojvodine, povodom raspisanih konkursa za:

1.  za dodelu bespovratnih sredstava za realizaciju projekata udruženja građana u oblasti zaštite životne sredine kojima će se  promovisati zaštita i unapređenje stanja životne sredine i realizovati konkretne aktivnosti u oblasti zaštite prirodnih vrednosti, očuvanja i unapređenja biodiverziteta, kao i programe edukacije i podizanja svesti javnosti na teritoriji AP Vojvodine

i

2.   za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2012. godini za realizaciju projektnih aktivnosti udruženja građana sa sedištem na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2012. godini, iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstva, kojima će se promovisati urbano, arhitektonsko i graditeljsko nasleđe, princip pristupačnosti, univerzalnog dizajna, energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih izvora energije

pristupiti potpisivanju ugovora o dodeli novčanih sredstava sa predstavnicima udruženja građana čiji predlozi projektnih aktivnosti su odobreni.

          Za sve dodatne informacije, kontakt osoba u Sekretarijatu je Đorđe Vidicki, savetnik za ekonomsko- finansijske poslove, telefon 021/487-45-29 ili na adresu: djordje.vidicki@vojvodina.gov.rs.

                                                  

POKRAJINSKA SEKRETARKA

       master Dušanka Sremački

Izvor:http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs/?p=1538

Povratak...