f Promocija uspeha u medijima - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Promocija uspeha u medijima

20.02.2012

TACSO kancelarija započela je seriju aktivnosti koje treba da pomognu organizacijama civilnog društva u Srbiji da bolje i lakše promovišu svoje uspehe i aktivnosti u medijima i u javnosti.  

TACSO stručnjak za medije i komunikaciju kontaktiraće svakog meseca četiri odabrane zainteresovane organizacije kako bi im pomogao da na temu neke od svojih aktivnosti naprave i plasiraju zanimljiv medijski sadržaj. Ova podrška je posebno namenjena mladim i novim organizacijama koje imaju aktivnosti koje bi mogle biti zanimljive javnosti ali nemaju iskustva ili kapaciteta da ih formulišu i prenesu medijima.

Ukoliko biste želeli da vaša organizacija bude uključena u ovu aktivnost, molimo vas da ispunite prijavni formular koji možete preuzeti na ovoj stranici -  http://tacso.org/news/training-opp/Default.aspx?id=6669&langTag=sr-SP-Latn  - i pošaljete ga na adresu  lidija.paradinovic@tacso.org do 24.02.2012. 

Priče koje odabrane organizacije sastave u saradnji sa TACSO stručnjakom biće objavljene i na TACSO sajtu i Fejsbuk stranici, a priče koje budu ocenjene kao najsadržajnije biće ponuđene i štampanim medijima. 

Izvor: TACSO 

Povratak...