f “Odgovorni mladi, održiva budućnost” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

“Odgovorni mladi, održiva budućnost”

07.02.2012

Da li si zainteresovan da učestvuješ na konkursu projektnih ideja i obezbediš sredstva za realizaciju svog projekta na temu održivog razvoja u iznosu od 1000 evra? 

Imaš od 18 do 29 godina, i želiš da se oprobaš u nečemu sasvim novom?

Onda ne čekaj, prijavi se za SEMINAR ODRŽIVOG RAZVOJA, koji se održava  08.02.2012. na Ekonomskom fakultetu u Subotici, sa početkom u 16h.

 Četvrti put za redom studentska organizacija AIESEC organizuje projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost” sa ciljem približavanja tematike održivog razvoja mladima i njihovom animiranju ne bi li i sami uticali na probleme održivosti naše zemlje. 

Ovo je prilika da stekneš praktično iskustvo iz projektnog menadžmenta, saznaš sve o održivom razvoju i stekneš neke nove prijatelje. Praktikanti iz inostranstva zajedno sa članovima AIESEC tima držace različite vrste edukacija, namenjene sagledavanju šire slike  problema lokalne zajednice koje smo svi mi deo i načinima rešavanja tih problema. Jedan od njih je definitivno zelena gradnja, održiva priroda ili radne prakse – održiva arhitektura, zelene tehnologijeobnovljiva energija

Teme ovogodišnjeg konkursa su  “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije” Konkurs projektnih ideja otvoren je. do 15. marta 2012. u 18 časova. Do kraja marta objavićemo najbolje projekte. 

Dođi na seminar i saznaj više o održivosti, nauči kako da napišeš dobar projekat  i kako da baš tvoj projekat bude uspešan na konkursu!

 Više informacija na sajtu http://odrzivimladi.org.rs

I na našoj facebook strani http://www.facebook.com/odrzivimladi

Povratak...