f Besplatni dan za studente na Konferenciji zelene gradnje - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Besplatni dan za studente na Konferenciji zelene gradnje

09.01.2012

Pored domaćih stručnjaka iz oblasti zelene gradnje, kao predavači na Konferenciji nastupiće i eksperti iz SAD, Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije i drugih zemalja. 

- Ovo je jedinstvena prilika u regionu da se na jednom mestu čuju predstavnici vodećih međunarodnih standarda i organizacija zelene gradnje, svetski poznati predavači, ali i naši profesionalci sa iskustvom na projektovanju, izvođenju, upravljanju i sertifikaciji zelenih zgrada – kaže Marija Golubović, predsednik Saveta zelene gradnje Srbije. 

U Savetu kažu da je interesovanje zaista veliko što objašnjavaju time da događaj objedinjuje Sajam i Konferenciju, izlagače i predavače, domaća i strana iskustva, ali i izuzetno pristupačne cene uz besplatan treći dan konferencije za sve studente koji na vreme rezervišu svoje mesto. 

- Glavni cilj ovog događaja jeste da pružimo kvalitetne informacije i obrazujemo profesionalce i tržište. Zelena gradnja predstavlja zdravije i kvalitetnije okruženje za sve, a domaćoj građevinskoj industriji pruža šansu za razvoj, nove poslove i radna mesta - zaključuje Golubović. 

Kako bi predstavio svetski vrh zelene gradnje po što pristupačnijim cenama, Savet zelene gradnje Srbije pripremio je specijalan popust od 20 odsto za rane uplate, do 20. januara 2012.

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/300466/Besplatni-dan-za-studente-na-Konferenciji-zelene-gradnje

Povratak...