f Jesenja akcija čišćenja Subotice do 9. novembra - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Jesenja akcija čišćenja Subotice do 9. novembra

11.09.2017

Jesenja akcija čišćenja Subotice do 9. novembra

11.09.2017.

Jesenja akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstva sa teritorije Grada, započeće u ponedeljak, 18. septembra, i trajaće do 9. novembra. Ovu akciju organizuje i sprovodi JKP "Čistoća i zelenilo", s ciljem uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica.

Planom je predviđeno da JKP "Čistoća i zelenilo" postavlja kontejnere zapremine pet kubnih metara za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri će se postavljati na određenim lokacijama do 8 časova, a prazniće se od 13 do 15 časova i od 18 do 20 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP "Čistoća i zelenilo" uređivaće punktove.

Stručni nadzor nad realizacijom Plana, sprovodiće Služba za inspekcijsko-nadzorne poslove Opštinske uprave Subotica i Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Akcija se odvija u vremenskom periodu od 18. septembra do 9. novembra, prema rasporedu definisanom u Planu, koji možete pogledati na: https://www.subotica.com/vesti/jesenja-akcija-ciscenja-grada-od-18.-septembra-id29858.html

 

Povratak...