f Zahtev za projekat Granični prelaz „Kotroman“ - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Zahtev za projekat Granični prelaz „Kotroman“

30.08.2017

Nosilac projekta Ministarstvo finansija Republike Srbije – Uprava carina Beograd, podneo je zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta Granični prelaz „Kotroman“, KO Mokra Gora, Grad Užice.

Zahtev za projekat Granični prelaz „Kotroman“

Zahtev za odlučivanje o  proceni uticaja na životnu sredinu projekta Granični prelaz „Kotroman“

30. 08. 2017.

Na osnovu čl. 10. stav 1. i 2., a u vezi sa čl. 29. stav 1. i 3. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“ 135/04, 36/09),  daje sledeće

O  B  A  V  E  Š  T  E  Nj  E

Nosilac projekta Ministarstvo finansija Republike Srbije – Uprava carina Beograd, podneo je zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta Granični prelaz „Kotroman“ na katastarskoj parceli broj 9491/2 KO Mokra Gora, Grad Užice.

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahteva svakog radnog dana od 11-14 časova u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine u Beogradu, ul. Omladinskih brigada 1, soba 428 kao i na službenom sajtu Ministarstva i dostavi svoje mišljenje u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Izvor: http://www.ekologija.gov.rs/zahtev-za-odlucivanje-o-potrebi-procene-uticaja-na-zivotnu-sredinu-projekta-granicni-prelaz-kotroman-na-katastarskoj-parceli-broj-94912-ko-mokra-gora-grad-uzice/

Povratak...