f AC SU - • Okrugli sto: „Nove izmene i dopune Zakona o upravljanju otpadom” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

AC SU - • Okrugli sto: „Nove izmene i dopune Zakona o upravljanju otpadom”

10.03.2016

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Regionalni Arhus centar Subotica obeležava pet godine rada. Formiran je uz podršku Misije OEBS u Srbiji, potpisivanjem Memoranduma između Ministarstva zaštite životne sredine, Grada Subotice i Otvorenog univerziteta Subotica.

Tim povodom će u sredu, 23. marta 2016. godine, u 11 časova biti održan skup u prostorijama Regionalnog Arhus centra Subotica na Otvorenom univerzitetu (II ulaz, Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica).

Predlog programa:

Uvodničari: predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Agencije za zaštitu životne sredine i Pokrajinskog sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Cilj okruglog stola je da se predstave izmene i dopune Zakona o upravljanju otpadom usvojene na februarskom zasedanju Narodne skupštine Republike Srbije.

Na skup, koji podržava Misija OEBS u Srbiji i Grad Subotica, pozvani su predstavnici lokalnih samouprava, komunalnih preduzeća, relevantnih ustanova i institucija, civilnog sektora i medija.

Molimo Vas da potvrdite Vaše učešće e-mailom: aarhussu@openunsubotica.rs  ili na telefon 024-554-600/lokal 123 ili 064-95-17-277.  O konačnom programu i uvodničarima ćemo Vas naknadno obavestiti.

Povratak...