f Projekti iz oblasti zaštite životne sredine - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Projekti iz oblasti zaštite životne sredine

07.08.2015

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine obezbedila je 25 miliona dinara za realizaciju projekata u oblasti zaštite životne sredine u Vojvodini.  Sve lokalne samouprave na teritoriji AP Vojvodine, mogu da apliciraju na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata koji se odnose na nabavku opreme za sakupljanje i transport komunalnog otpada.

Javni konkurs je otvoren do 20. avgusta 2015. godine, do 16.00 časova.  Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine je podrška projektima čijom realizacijom će se doprineti razvoju i modernizaciji sistema sakupljanja i transporta komunalnog otpada, ali i poboljšanju kvaliteta i efikasnosti pružanja usluga istog, povećanju broja stanovnika obuhvaćenih sistemom sakupljanja komunalnog otpada, razvijanju sistema primarne selekcije otpada u lokalnim samoupravama i implementaciji lokalnih planova upravljanja otpadom.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentaciji Pokrajinske vlade i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/dru-tvo/projekti-iz-oblasti-za-tite-ivotne-sredine

Povratak...