f Ekološka radionica za decu u okviru manifestacije "Planetarizacija" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Ekološka radionica za decu u okviru manifestacije "Planetarizacija"

20.05.2015

Edukativna manifestacija namenjena pre svega deci mlađeg uzrasta pod nazivom "Planetarizacija" održaće se u subotu od 17 do 19 časova u atrijumu hotela "Galerija". Tokom dvočasovnog programa biće održana ekološka radionica i dečija predstava.

Manifestacija će biti usmerena ka deci sa ciljem podizanja svesti o ekologiji, zaštiti životne sredine i životinja. Manifestacija će takođe biti humanitarnog karaktera gde će svi izlagači dati novčani doprinos kao i posetioci manifestacije.

Manifestacija počinje u 17h i trajaće do 19h. Po programu dešavanja predviđeno je da Dečije pozorište od 18 časova održi predstavu za najmlađe, a tokom dvočasovnog programa manifestacije Predškolska ustanova „Školica“ će imati kreativnu radionicu za decu. Svi programi su besplatni.

Neki od izlagača na "Planetarizaciji" će biti Zoo vrt "Palić", preduzeće "Park Palić", Eco Fenix B Team, udruženje "Terras" i  udruženje "Kulturalni različak". Po rečima organizatora cilj manifestacije je da od nje napravi tradicija i da se od sledeće godine održava na dan planete, 22. aprila.

Manifestacija se održava u organizaciji Privatne predškolske ustanove "Školica" i hotela "Galerija".

Izvor: http://www.subotica.com/vesti/ekoloska-radionica-za-decu-u-okviru-manifestacije-planetarizacija-id22897.html

Povratak...