f Prijavljivanje za volontiranje na „Grin festu” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Prijavljivanje za volontiranje na „Grin festu”

25.09.2014

„Grin fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem „zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 29. do 31. oktobra u Domu omladine Beograda. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 10. oktobra. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Izabrani volonteri imaće priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način, Centar za unapređenje životne sredine, organizator festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture „Grin fest” održava se uz pomoć Ministarstva omladine i sporta, Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Sekretarijata za kulturu, kao i uz podršku kompanije „Lenovo” i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Izvor: http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1625057

Povratak...