f AC SU - Održan okrugli sto na temu „Rešavanje problema otpada preko regionalnih deponija: regionalni i lokalni planovi upravljanja otpadom“ - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

AC SU - Održan okrugli sto na temu „Rešavanje problema otpada preko regionalnih deponija: regionalni i lokalni planovi upravljanja otpadom“

25.09.2014

Predstavnik Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljsvo i zaštitu životne sredine je 24. septembra 2014. godine učestvovao na temu „Rešavanje problema otpada preko regionalnih deponija: regionalni i lokalni planovi upravljanja otpadom“ koji je organizovalo Udruženje TERRA’S sa Regionalnim Arhus centrom Subotica.

Učesnici okruglog stola su bili predstavnici Regionalnog Arhus centra Subotica, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Gradske uprave Subotica kao i Regionalne deponije d.o.o. Subotica.

Na okruglom stolu doneti su sledeći zaključci :

Skup se održao zahvaljujući Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju, OEBS, a u okviru projekta „Jačanje kapaciteta Regionalnog Arhus centra Subotica u cilju bolje primene Arhuske konvencije“ koji je podržan i od strane Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.


Povratak...