f Počela izgradnja eko-zabavnog dečjeg parka na Adi - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Počela izgradnja eko-zabavnog dečjeg parka na Adi

08.09.2014

Na Adi Ciganliji danas je, na površini od oko 300 kvadratnih metara, počela izgradnja prvog dečijeg eko - zabavnog parka u Srbiji.

Park će sadržati sprave zabavnog i edukativnog karaktera, proizvedene u najvećoj meri od prirodnih materijala kao što su drvo, kamen, šljunak, malč, što ga čini prvim parkom ove vrste u Srbiji.

- Radujemo se što je ideja izgradnje dečijeg eko parka došla do faze realizacije, i zahvaljujemo se svim našim potrošačima koji su podržali akciju. Ovo je zajednički projekat kompanije Neoplanta, potrošača i Ade Ciganlije - rekao je izvršni direktor Neoplante, Slobodan Vasilić.

On je dodao da će sprovođenje projekata šireg društvenog značaja i u budućnosti biti neodvojivi deo poslovne strategije kompanije koja je u proteklom periodu od prodaje svakog Pipi i Gudi promo pakovanja mesnih prerađevina izdvajala određeni novčani iznos za realizaciju parka.

U Javnom preduzeću Ada Ciganlija poručili su da svakodnevno rade na tome da posetiocima Ade pruže različite sportske i rekreativne sadržaje.

- Verujemo da će eko-zabavni park obradovati naše posetioce, naročito one najmlađe“, kažu u JP Ada Ciganlija.

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/493669/Pocela-izgradnja-ekozabavnog-decjeg-parka-na-Adi

Povratak...