f Subotica: Ostalo granje nakon orezivanja drveta - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Subotica: Ostalo granje nakon orezivanja drveta

20.08.2014

Ovako izgleda okolina zgrade u ulici Kizur Ištvan, nedelju dana nakon što je ekipa "Čistoće i zelenila", posekla drvo sa kog je pala grana, od jačine vetra. Iako je sprečeno da ostatak drveta padne na deo zgrade, nakon ovog posla, oko zgrade je ostalo ruglo. Panj koji je bio isečen na nekoliko komada, nestao je tokom noći, dok je granje ostalo na travi. Stanari su nekoliko puta zvali ekipu čistoće kako bi završili posao, ali do danas nije ništa učinjeno.

Zbog jakog vetra prošle nedelje, ekipe "Čistoće i zelenila" su imale mnogo posla oko uklanjanja polomljenih grana. Sve ekipe bile su angažovane, a u isto vreme desio peh, da je jedno od vozila imalo saobraćajnu nesreću, dok je drugo vozilo bilo na remontu, kažu u ovom preduzeću. Iz tog razloga, nisu svi poslovi završeni do kraja, što ne znači da neće biti. 

Po sistem rada, nakon orezivanja grana, ili seče drveća, sav otpad se odmah kupi, tako da je posao završen tek kada se okolina vrati u prvobitno stanje. Oni razumeju nezadovoljstvo građana  i obećavaju da će se tokom sutrašnjeg dana sav posao završiti.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/dru-tvo/ostalo-granje-nakon-orezivanja-drveta

Povratak...