f Sutra se nastavlja akcija: Da se zna ko kosi, a ko ne kosi - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Sutra se nastavlja akcija: Da se zna ko kosi, a ko ne kosi

14.07.2014

Sutra, rtv Yu Eco nastavlja akciju “Da se zna ko kosi, a ko ne kosi”. Svakodnevno u okviru naše informativne emisije imaćete priliku da vidite koji građani vode računa o okolini i uredno održavaju svoje travnjake i površine ispred kuća, a koji to ne rade. Naša redakcija prima pozive i e – mail-ove sa lokacijama na kojima se nalaze korovske biljke koje izazivaju alergijske reakcije kod mnogih sugrađana, a možete i samo da pošaljete fotografije za dobar i loš primer.

Yu Eco televizija je uložila ogroman napor predhodnih godina na realizaciji akcije “Da se zna ko kosi, a ko ne kosi”, tako što su ekipe obilazile celo područje grada, a nismo zaboravili ni prigradska naselja.Prava pomoć da se što više ambrozije iskoreni je stigla od naših gledalaca, koji su nam pomagali sa informacijama o kritičnim mestima gde je svoje utočište pronašla ambrozija. Zahvaljujemo se i onima koje smo  podsetili na njihovu obavezu da kose korov, i oni su je odmah reagovali i ispunili je.

Ekološka patrola Yu Eco televizije svakodnevno će biti na terenu i beležiti sve prijavljene slučajeve,a i sama će da pronalazi negativne i pozitivne primere. Cilj akcije je da se animiraju građani i kose korov u svojoj okolini, ali i da nadležni više pažnje poklone u rešavanju problema sa ambrozijom.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/dru-tvo/sutra-se-nastavlja-akcija-da-se-zna-ko-kosi-ko-ne-kosi

Povratak...