f Proglašeni pobednici konkursa „Za zeleniji Beograd” sa Novog Beograda - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Proglašeni pobednici konkursa „Za zeleniji Beograd” sa Novog Beograda

02.07.2014

Opština Novi Beograd, kao i prethodnih godina, učestvovala je u gradskoj akciji „Za zeleniji Beograd”, u kojoj se nagrađuju najlepše uređene zelene površine, balkoni i prilazi zgradama. Svečano proglašenje pobednika i dodela nagrada održani su danas u zgradi opštine. Nagrade je uručio Aleksandar Šapić, predsednik opštine.

Predsednik Komisije za izbor najlepšeg zelenila Andrej Manojlović, član Veća, rekao je da je ove godine na konkurs stiglo 13 prijava, od toga jedanaest prijava za kategoriju najlepše uređen prilaz zgradi i dve prijave za najlepši balkon. Komisija je obišla sve prijavljene i donela odluku da prvo mesto za najlepše uređen prilaz zgradi dobije Vladimir Jovović za zelenilo ispred kuće u Ulici Blagoja Marjanovića Moše 33-37, drugo mesto Hidi Aleksić, Skupština stanara Bulevar Arsenija Čarnojevića 37, a treće Tihomiru Damjanoviću, Skupština stanara Bulevar Mihajla Pupina 143. Svi nagrađeni dobili su vaučere za nabavku zelenila ili drugog baštenskog materijala u iznosu od 25 hiljada dinara za prvo mesto, odnosno 15 i 10 hiljada dinara za drugo i treće mesto.

Komisija je odlučila da se dodele i dve specijalne zahvalnice u vidu vaučera za korišćenja spa centra na bazenu „11. april” i to u kategoriji najlepše uređen prilaz zgradi u Jurija Gagarina 173 Zorki Jarić i Gordani Ilić, i u kategoriji za najlepši balkon Aleksandri Lekić, Jurija Gagarina 173. Svi učesnici dobili su zahvalnice, a oni koji nisu nagrađeni i vaučere „Merkura” koji omogućavaju popust od 10 odsto pri kupovini. Prvonagrađeni će učestvovati i na gradskom takmičenju.

Izvor: http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1610353

Povratak...