f Poziv za učešće na skupu o pregovaračkom poglavlju 11 – poljoprivreda i ruralni razvoj - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Poziv za učešće na skupu o pregovaračkom poglavlju 11 – poljoprivreda i ruralni razvoj

28.05.2014

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave temama iz oblasti pregovaračkog poglavlja 11 da se prijave za učešće na skupu „Uvod u proces pregovora o pristupanju Evropskoj uniji i uloga civilnog društva – pregovaračko poglavlje11(poljoprivreda i ruralni razvoj)“, koji će se održati u ponedeljak 2. juna 2014. godine u Palati „Srbija“, istočni ulaz, sala 470, sa početkom u 11 časova.

Učesnicima skupa obratiće se visoki predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, koje je nadležna institucija za ovo poglavlje.

Gošća predstojećeg skupa biće gospođa Ružica Gelo, bivša članica hrvatskog pregovaračkog tima za poglavlja 11, 12, 13 i 28. Ona će učesnicima preneti hrvatsko iskustvo iz procesa pregovora, sa naglaskom na monitoring ovog procesa. Predstavnici organizacija civilnog društva imaće priliku da na skupu izlože svoje viđenje mogućih modela učešća OCD-a u procesu pregovora u okviru poglavlja 11.

Prijave je potrebno dostaviti na sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs najkasnije do 30. maja 2014. godine u 12 časova sa napomenom „Prijava za učešće na skupu“.

Javni poziv i agendu skupa možete preuzeti sa sajta www.civilnodrustvo.gov.rs.

Napomena: Zbog ograničenog broja mesta u sali (maksimum 70 mesta), Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom zadržava pravo da primljenu prijavu odbije u nedostatku slobodnih mesta i u slučaju da delokrug rada organizacije koja je poslala prijavu ne pokriva teme u okviru pomenutog pregovaračkog poglavlja.

Izvor:http://civilnodrustvo.gov.rs/vesti/poziv-za-ucesce-na-skupu-o-pregovarackom-poglavlju-11-poljoprivreda-ruralni-razvoj/#more-6298

 

Povratak...