f AC SU - Javna prezentacija Platforme Palićkog jezera u četvrtak, 15. maja - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

AC SU - Javna prezentacija Platforme Palićkog jezera u četvrtak, 15. maja

13.05.2014

Regionalni Arhus centar Subotica poziva građane i stručnu javnost da prisustvuju javnoj prezentaciji Platforme za unapređenje ekološkog statusa Palićkog jezera i njegove okoline, koju Gradska uprava Subotica organizuje u četvrtak, 15. maja u 12 časova u Velikoj većnici Gradske kuće.

Tekst Platforme i Akcionog plana se može preuzeti na Internet strani: http://www.subotica.rs/sr/7998/platforma-za-unapredjenje-ekoloskog-statusa-jezera-palic-i-njegove-okoline.

 

I pored toga što je neprimereno kratak rok za bilo kakvu ozbiljnu analizu dokumenta koji je već usvojen na Gradskom veću, molimo zainteresovane strane da uzmu učešće i Gradskoj upravi u pisanoj formi dostave primedbe. Regionalni Arhus centar Subotica će insistirati na pismenim obrazloženjima svih eventualno odbijenih predloga.  

 

U nastavku je poziv:

 

Republika Srbija

AP Vojvodina

Grad Subotica 

Gradonačelnik

 

Broj:

Datum: 7.5.2014.

 

Subotica, Trg slobode 1

Tel: 024 626 789

 

Predmet: Poziv na javnu prezentaciju Platforme za unapređenje ekološkog statusa Palićkog jezera i njegove okoline

 

Poštovani,

Pozivamo Vas na javnu prezentaciju Platforme za unapređenje ekološkog statusa Palićkog jezera i njegove okoline koja će se održati u četvrtak 15. maja u 12h u Velikoj većnici Gradske kuće.

Verzija Platforme koja će biti predstavljena, formulisana je od strane Radne grupa imenovane Rešenjem Gradonačelnika br. II-021-6/2014 od 22.01.2014., sa ciljem iznalaženja mera na unapređenju kvaliteta vode Palićkog jezera.

 

S poštovanjem,

 

Maglai Jenő,

Gradonačelnik

 

Povratak...