f Održan skup povodom realizacije Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ 2013/2014. godine - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Održan skup povodom realizacije Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ 2013/2014. godine

20.03.2014

U amfiteatru SPC Vojvodina, održan skup povodom realizacije Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Pokreta gorana Vojvodine.

Učesnike je pozdravio Dr Slobodan Puzović, Pokrajinski sekretar, Ljubica Srđanov, pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje, kao i Vlatko Ratković, pomoćnik pokrajinskog sekretara za energetiku i mineralne sirovine.

Skup je započet predstavljanjem brošure o dosadašnjoj realizaciji programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini", koju je prezentovala Jelena Kriš-Piger iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice. „Kako od Sunca napraviti struju“ - sastavljanje mini solarne elektrane prezentovao je Ivan Čobanić iz Pokreta Gorana Vojvodine.

Skupu su prisustvovali direktori i koordinatori programa/vođe timova iz vaspitno-obrazovnih ustanova na teritoriji APV.

Izvor: http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs

Povratak...