f Poziv za retrospektivnu izložbu pejzažne arhitekture - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Poziv za retrospektivnu izložbu pejzažne arhitekture

12.02.2014

Grupa građana „Drvo po Drvo“ iz Subotice, Kancelarija za mlade Grada Subotice i Udruženje pejzažnih arhitekata Srbije Vas pozivaju na otvaranje Retrospektivne izložbe salona (2005 – 2013) pejzažne arhitekture.

Retrospektiva salona održaće se prvi put u Subotici, te je ovo jedinstvena prilika da zajedno uživamo u razgledanju radova domaćih i stranih autora iz oblasti pejzažne arhitekture, prostornog i urbanističkog planiranja.

Otvaranju izložbe će prisustvovati i rukovodstvo Udruženja pejzažnih arhitekata Srbije sa kojima ćemo moći da razgovaramo na temu formiranja regionalnih odbora Udruženja, o drugim planovima i akcijama koji će doprineti razvoju struke u Subotici i regionu. Pridružite nam se i svojim prisustvom uveličajte ovaj bitan događaj, da razmenimo iskustva u radu i bolje se povežemo.

Izložba će se održati u prizemlju Radničkog univerziteta (Trg Cara Jovana Nenada 15) od 18.02.2014. do 01.03.2014.

Otvaranje izložbe zakazano je za utorak 18.02.2014. sa početkom u 14.00 časova, a u 15.00 časova će se održati kratak sastanak sa rukovodstvom Udruženja na temu formiranja regionalnog odbora. Očekujemo Vas!

Grupa građana „Drvo po Drvo“

www.facebook.com/drvopodrvo

Kancelarija za mlade Grada Subotice

www.facebook.com/kzm.subotica

Udruženje pejzažnih arhitekata Srbije

www.upa.org.rs

Povratak...