f Obaveštenje o podnošenju Zahteva za izdavanje dozvole - ’’Opšta bolnica Vrbas’’, Milana Čekića 4, Vrbas - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Obaveštenje o podnošenju Zahteva za izdavanje dozvole - ’’Opšta bolnica Vrbas’’, Milana Čekića 4, Vrbas

21.01.2014

Obaveštenje o podnošenju Zahteva za izdavanje dozvole za sakupljanje i transport medicinskog otpada na teritoriji AP Vojvodine i skladištenje i tretman na lokaciji operatera, od strane operatera ’’Opšta bolnica Vrbas’’, Milana Čekića 4, Vrbas.

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, na osnovu člana 63. stav 2, Zakona o upravljanju otpadom (’’Sl. Glasnik RS’’ broj: 36/2009) objavljuje OBAVEŠTENjE o prijemu zahteva za izdavanje dozvole za za sakupljanje i transport medicinskog otpada na teritoriji AP Vojvodine i skladištenje i tretman na lokaciji operatera, od strane operatera ’’Opšta bolnica Vrbas’’, Milana Čekića 4, Vrbas.

Nadležni organ obaveštava javnost da je 27.03.2012. godine, operater ’’Opšta bolnica Vrbas’’, Milana Čekića 4, Vrbas, podneo Zahtev za izdavanje dozvole: za sakupljanje i transport medicinskog otpada na teritoriji Vojvodine skladištenje i tretman na lokaciji operatera.

Rok za dostavljanje mišljenja i predloga je 19.02.2014. godine.

Uvid u podneti Zahtev i prateću dokumentaciju može se izvršiti u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina 16, Novi Sad, kancelarija 39, od 11-13 h.

Izvor: http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs/

Povratak...