f Poziv za učešće na skupu organizacija za zaštitu prirode "Partnerstvom ka zaštiti prirode" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Poziv za učešće na skupu organizacija za zaštitu prirode "Partnerstvom ka zaštiti prirode"

20.12.2013

Zavod za zaštitu prirode Srbije u saradnji sa Ministarstvom energetike, razvoja i zaštite životne sredine organizuje skup organizacija za zaštitu prirode „PARTNERSTVOM KA ZAŠTITI PRIRODE“ u ponedeljak, 23. decembra 2013. godine u Beogradu sa početkom u 12 časova u sedištu Zavoda za zaštitu prirode Srbije (Dr Ivana Ribara 91, Novi Beograd).

Skup ima za cilj da okupljanjem svih relevantnih institucija i organizacija koje se bave zaštitom prirode (državne instituicije, upravljači zaštićenih prirodnih dobara, nevladine i druge organizacije civilnog društva) ukaže na važnost saradnje svih subjekata u ovoj oblasti, kao i da podstakne dalje umrežavanje organizacija civilnog društva u ovoj oblasti.

Potvrdu dolaska potrebno je izvršiti na i-mejl adresu: natasa.panic@zzps.rs, najkasnije do petka, 20. novembra 2013. godine, do 10 časova. Putem navedene adrese mogu se dobiti i druge dodatne informacije.

Napomene: Zbog ograničenog broja mesta u sali mole se organizacije civilnog društva da prijave samo jednog predstavnika za prisustvo. Putni troškovi za učesnike nisu obezbeđeni.

Izvor: http://www.merz.gov.rs/cir/aktuelnosti/poziv-za-ucesce-na-skupu-organizacija-za-zastitu-prirode-partnerstvom-ka-zastiti-prirode

Povratak...