f Izbor najurednijeg školskog dvorišta u Beogradu - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Izbor najurednijeg školskog dvorišta u Beogradu

17.10.2013

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” tradicionalno, već treću godinu zaredom, uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, organizuje izbor za najurednije školsko dvorište.

Škole mogu da se prijave za učešće tako što će nekoliko fotografija školskog dvorišta, zajedno sa kratkim propratnim pismom, poslati na elektronsku adresu infocentar@gradskacistoca.rs, sa naznakom „Za izbor za najurednije školsko dvorište” ili na adresu JKP „Gradska čistoća” (Mije Kovačevića 4). 

U propratnom pismu treba navesti koje su to aktivnosti koje đaci i nastavnici sprovode u školi i oko nje kako bi poboljšali nivo zaštite životne sredine. Rok za prijavu je 4. novembar. Sredinom narednog meseca žiri iz „Gradske čistoće” obići će deset škola koje su ušle u uži izbor i proglasiće tri sa najurednijim dvorištem. Trud učenika i nastavnika iz tri pobedničke škole biće nagrađen zanimljivim poklonima u ekološkom duhu.

Pobednik prošlogodišnjeg izbora bila je OŠ „Banović Strahinja”, koja je ovo priznanje zaslužila ne samo zahvaljujući urednom dvorištu već i brojnim aktivnostima kojima se kod dece razvija osećaj za čuvanje i negovanje životne sredine.

Izvor: http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1571742

Povratak...