f Seminar "Zaštita životne sredine" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Seminar "Zaštita životne sredine"

24.09.2013

NVO Development centar objavljuje konkur za učešće na održivom projektu "Development academy", koji se uz podršku Kancelarije za mlade Beograd organizuje već treću godinu uzastopno. "Development academy" se sastoji od niza seminara, a prvi u nizu biće seminar "Zaštita životne sredine", koji se održava 6.oktobra.

Prvi seminar u okviru projekta "Development Academy", biće seminar "Zaštita životne sredine", koji se održava 6. oktobra 2013. godine u Info room-u Kancelarije za mlade (ul. 1300 kaplara br. 2; bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca - Studentski trg br. 5), sa početkom u 10:45h. Trajaće oko 4 sata, a predavač će biti M.Sc. Ivan Samardžić, doktorant i saradnik u nastavi Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Teme seminara "Zaštita životne sredine" su:

- Zaštita životne sredine na teritoriji Srbije

- Upravljanje rizikom i putevi transporta opasnih materija na teritoriji Beograda

- Upravljanje otpadom i reciklaža

- Beogradsko vodoizvorište i sistem reni bunara

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu se prijaviti svi zainteresovani od 15 do 30 godina, slanjem prijave na e-mail adresu office@ngo.rsnajkasnije do 2. oktobra u 23:59h. Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja, profesiju (ukoliko je aplikant student, naznačiti koja je godina i na kom fakultetu) i naznaku "Za seminar o zaštiti životne sredine". Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir.

Odabir kandidata vrši se na osnovu vremena prijave - prednost će imati oni prijavljeni među prvima. Svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu i ishodu svoje prijave.

Izvor: http://kancelarijazamlade.rs/vest/seminar-zastita-zivotne-sredine

Povratak...