f Osnaži svoju životnu sredinu - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Osnaži svoju životnu sredinu

04.09.2013

Akcija će biti održana u Požarevcu na Trgu oslobođenja, u petak, 06. septembra 2013. godine u periodu od 18 do 20 časova.

Osnaživački centar 24 u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade grada Požarevca realizuje projekat „Osnaži sebe, osnaži grad”. Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Cilj ovog projekta je osnaživanje mladih za samostalno unapređenje kvaliteta različitih aspekata njihovog života.

Kako bismo doprineli ostvarenju ovog cilja, planiramo održavanje javne akcije pod nazivom „Osnaži svoju životnu sredinu”. Ova aktivnost podrazumeva prikupljanje PET i aluminijumske ambalaže, koju će naši sugrađani moći da donesu i u zamenu se posluže voćem ili konditorskim proizvodima. Akcija će biti održana u Požarevcu na Trgu oslobođenja, u petak, 06. septembra 2013. godine u periodu od 18 do 20 časova. Sva prikupljena ambalaža biće prosleđena Reciklažnom centru JKP „Komunalne službe” Požarevac. Ovom prilikom će biti proglašen pobednik konkursa za najbolju fotografiju, koji je takođe nosio naziv „Osnaži svoju životnu sredinu” a koji je trajao od 1. do 31. avgusta 2013. godine
Manifestacija se sprovodi u saradnji sa Udruženjem građana „Akcija”, Ekološkim društvom „Obruč” i Zavodom za javno zdravlje Požarevac.

U nadi da ćete posetiti ovaj događaj i podržati naša nastojanja da osnažimo mlade u Požarevcu, unapred se zahvaljujemo na vremenu i pažnji koju ste nam posvetili.

Izvor: http://www.ekologija.rs/osnazi-svoju-zivotnu-sredinu

Povratak...