f POZIV na javnu prezentaciju - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

POZIV na javnu prezentaciju

15.07.2013

Grad Subotica, KfW razvojna banka i JKP "Subotička toplana" Vas sa velilkim zadovoljstvom obaveštavaju o završetku Studije izvodljivosti za izgradnju kogenerativnog postrojenja na biomasu i pozivaju na javnu prezentaciju rezultata Studije izvodljivosti.

Javna prezentacija održaće se 19. jula 2013. godine sa početkom u 11h u Gradskoj kući, Velika sala.
Studiju izvodljivosti je za potrebe JKP "Subotička toplana" i grada Subotice finansirala nemačka KfW razvojna banka kao pilot projekat u okviru projekta "Razvoj tržišta biomase u Srbiji", vrednog 108 miliona evra. Ugovor o donaciji za izradu studije izvodljivosti potpisan je u martu 2012. godine, a na izradi studije izvodljivosti je od oktobra 2012. godine do juna 2013. godine radio konzorcijum stranih i domaćih konsultanta koji su izabrani na tenderu.
Javnoj prezentaciji prisustvovaće predstavnici Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, predstavnici Pokrajinskog Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine, menadžment KfW razvojne banke, predstavnici grada Subotice i relevantnih lokanih institucija, stručna javnost, poljoprivredna udruženja, nevladine organizacije, predstavnici toplana iz svih krajeva Srbije, kao i predstavnici medija.
Radni jezici na javnoj prezentaciji biće srpski i engleski, a simultani prevod je obezbeđen za sve učesnike prezentacije.
S poštovanjem,
Pero Rikić
Direktor
JKP Subotička toplana

Povratak...