f Foto-konkurs za izložbu fotografija ,,Foto-global 2013” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Foto-konkurs za izložbu fotografija ,,Foto-global 2013”

15.05.2013

Udruženje za zaštitu i unapređenje životne sredine ,,Ekoglobal’’ organizuje foto-konkurs ,,Foto-global 2013’’I izložbu fotografija na temu: Životna sredina kroz objektiv, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine u cilju promocije pozitivnog, proaktivnog pristupa sagledavanju stanja u životnoj sredini u Srbiji I promovisanju jedinstva prirode i čoveka koje treba sačuvati.
Udruženje za zaštitu i unapređenje životne sredine ,,Ekoglobal’’ je nestranačka, neprofitna i nevladina organizacija koja za glavni cilj ima zaštitu i unapređenje životne sredine. Nastala je 2012 godine na inicijativu mladih ljudi koji teže da ukažu na probleme sa kojima se susreću današnje generacije po pitanju zaštite, unapređenja i očuvanja životne sredine.
Tema izložbe: Fotografije treba fokusirati na sve segmente životne sredine i njene zaštite u Srbiji. U tome ulaze, obnovljivi izvori energije, održiva poljoprivreda, prećiščavanje vode i vazduha, zaštitu planina, peščara, šuma, parkova, jezera, reka, treba posvetiti pažnju i zelenoj gradnji, ekološkoj arhitekturi i celokupnom očuvanju prirode Srbije. 
Cilj je da se obuhvate svi segmenti životne sredine a jedini uslov da su fotografije nastale na teritoriji Srbije.
Konkurs je otvoren do 24. Maja 2013.
Fotografije u digitalnom obliku slati na   janko@ekoglobal.org.rs
Izložba će biti realizovana u periodu 05.06 do 07.06.2013. na platou Trga Kralja Milana u Nišu.

Izvor: http://zelenenovine.wordpress.com/2013/05/12/foto-konkurs-za-izlozbu-fotografija-foto-global-2013/

Povratak...