f Kreativne radionica za decu - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Kreativne radionica za decu

17.12.2012

Hotel Galleria u saradnji sa NVO “KulturaS” poziva roditelje da dođu 15.12. u Atrium hotela Galleria u 16:00 sati na otvaranje projekta besplatnih kreativnih radionica.

15. decembra (subota) počinje projekat besplatnih kreativnih radionica za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Ovom prilikom pozivamo sve roditelje da dođu u subotu u Atrium Galerije i upoznaju se sa radom radionica i ukoliko im se ideja dopadne onda i da upišu svoje dete ili decu.

Za subotu su planirana mnoga iznenađenja za mališane koja će ih sigurno oduševiti.

- Sa nama će biti junaci "Moćnih obroka" Mlekare Subotica - Hose Čokito i Sančo Vanila. - rekla je ispred udruzenja “KulturaS” Bernadeta Horvat, rukovodilac projekta.

- Hotelu Galleria svakako je čast da bude deo ovog projekta za najmlađe Subotičane. Nadam se da će ovo postati tradicija u duhu naših zajedničkih napora i ciljeva. Nedavno smo promovisali projekat koji je otvorio besplatno vrata slane sobe Galleria Wellness centra deci subotičke opštine uzrasta od 1 do 14 godina i kao nastavak aktivnosti ovog tipa mi podržavamo i projekat besplatnih kreativnih radionica. Galleria svoju društvenu odgovornos manifestuje najviše kroz rad sa najmlađim članovima naseg društva i bilo bi nam drago da što više kompanija, koje resurse crpe iz naše sredine za svoj biznis, deo profita vrate kroz društveno odgovorne aktivnosti. Subotica će na taj način biti bolje mesto za sve nas, rekao je direktor marketinga hotela Galleria, Branimir Cigale. 

- Direktor hotela Galleria Danilo Uzelac izjavio je ovim povodom da je ovaj projekat pored sadržaja kojim se promovišu društvene vrednosti same kompanije Phiwa i hotela Galleria, takodje promovišu i vrednosti našeg grada kroz kreativne sadržaje za najmlađe Subotičane. Ovaj projekat predstavlja dodatni impuls energiji Subotice i verujem da će ovakvih društveno odgovornih projekata, kako u okviru nase kompanije tako i u našem gradu u budućnosti biti sve više. Pored osnovnog cilja, svake privredne organizacije profita, drugi ciljevi u okviru kompanije Phiwa i hotela Galleria svakako jesu i ciljevi humanog karaktera na kojima kompanija nikada nije štedela.

Subotica.com će pratiti akciju hotela Galleria i KulturaS-a tako da ćete na našem sajtu blagovremeno imati informacije o ovim aktivnostima.

Izvor: http://www.subotica.com/vesti/besplatne-radionice-za-decu-u-hotelu-galleria-id13577.html

Povratak...