f Tribina: „Zaštita malih stajaćih voda u Vojvodini“ - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Tribina: „Zaštita malih stajaćih voda u Vojvodini“

07.12.2012

 

Ekološki pokret Odžaka i Turistička organizacija opštine Odžaci organizuju 14.12.2012. godine  tribinu „Zaštita malih stajaćih voda u Vojvodini“. Tribina se organizuje u maloj sali Sportsko-poslovnog  centra „Odžaci“ sa početkom u 18 časova. 
U okviru tribine biće najpre prikazan film „Male stajaće vode Vojvodine“ u trajanju od 40 minuta. Nakon filma sledi petominutna prezentacija TOO Odžaci o njenim aktivnostima na promociji malih stajaćih voda u opštini Odžaci. Posle filma i prezentacije sledi razgovor sa autorima filma dr Gaborom Mesarošem, predsednikom Udruženja za zaštitu i razvoj okruženja i graditeljskog nasleđa  „Ptotego“ iz Subotice, scenaristom filma, režiserom filma mr Oliverom Fojkarom, načelnikom Odeljenja za promociju, edukaciju i odnose sa javnošću Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode  i direktorom Turističke organizacije opštine Odžaci Vladimirom Igatovićem.
Pozivamo članove Ekološkog pokreta Odžaka, učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola, građane, predstavnike lokalne vlasti i posebno ribolovce da prisustvuju tribini i učestvuju u razgovoru sa  gostima.
Koristimo priliku da za 20.12.2012. godine u 18 časova najavimo na istom mestu održavanje tribine o sovama utinama – o čemu će javnost biti detaljnije obaveštena novim saopštenjem za javnost. Tribinu takođe zajednički organizuju Ekološki pokret Odžaka i Turistička organizacija opštine Odžaci.
Izvor: Ekološki pokret Odžaka

Povratak...