f Dizajniraj majicu na temu zaštite planete, biljnih i životinjskih vrsta - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Dizajniraj majicu na temu zaštite planete, biljnih i životinjskih vrsta

01.12.2012

WWF radi mnogo toga, osim što štiti umiljate pande, čupave polarne medvede i ostale ugrožene životinjske i biljne vrste. Kao vodeća svetska organizacija, WWF se trudi da sve nas inspiriše da doprinesemo u tome da zaštitimo našu životnu sredinu i pametnije koristimo naše resurse. To znači, da ako se kraće tuširaš - štediš vodu, ako kupuješ lokalno proizvedenu hranu - indirektno utičeš na smanjenje emisije CO2, ako pristupiš kampanji koja promoviše obnovljive izvore enrgije – utičeš na smanjenje potrošnje fosilnih goriva. 

Sada ti se pruža potpuno nova prilika da podržiš očuvanje naše planete, tako što ćeš dizajnirati majicu sa tematikom svih malih ili velikih stvari koje pozitivno utiču na našu životnu sredinu.
Pokaži nam šta tebe najviše inspiriše u veži staništa i vrsta na našoj planeti i kako možemo da ih zaštitimo i unapredimo. Ipak, postoji jedan glavni uslov... pri kreiranju dizajna majice nije dozvoljeno upotrebljivati bilo koji logo.

Pobednički dizajn biće štampan postojanim akrilnim bojama na majicama od 100% sertifikovanog organskog pamuka. Tvoju majicu će nositi ljudi širom sveta, a i direktno ćeš uticati na zaštitu prirode - 25% novčanih prihoda od prodaje ove majice na Threadless-u biće preusmereno na neki od WWF projekata širom sveta.

Rok za prijavu radova je 19.12. 2012, a glasanje za prijavljene radove trajaće do 26.12.2012.

Osmisli svoju ideju i pripremi je za konkurs na pravi način.

1 - Pripremi svoj rad za konkurs
Pročitaj vodič za prijavu na konkurs i saznaj više o tehnici štampanja majice, kvalitetu rezolucije rada, prezentaciji istog i zahtevima koje treba ispuniti. Ovde, takođe, možeš da nađeš specifikacije boja i prazne templejte za prikaz dizajna na majicama.

beta.threadless.com/wwf/submission-kit/


2 - Prijavi se na konkurs
Kada pripremiš svoje fajlove na pravi način, moći ćeš da učestvuješ na konkursu. Ukoliko nisi član Threadless zajednice, učlani se, prati instrukcije i u celosti popuni formular.

beta.threadless.com/login/


3 - Onlajn javnost ocenjivaće tvoj dizajn

Svi članovi Threadless zajednice mogu da ocene tvoj rad od 1 do 5 i ostave svoj komentar. Ovakvo bodovanje i komentari pomoći će nam pri odabiru pobednika. U svakom slučaju, ohrabrujemo sve učesnike da pozovu svoje porodice, prijatelje i sve ostale da učestvuju u glasanju. Glasanje je lako, brzo i jednostavno.


4 - Ukoliko tvoj dizajn bude odabran za štampu, dobićeš:
- 1000$ u kešu
- 250$ Threadless poklon vaučer
- Canon EOS 7D digital SLR foto aparat
- Mimex-ovu, džinovsku WWF plišanu pandu - visine 100 cm


Poseti Threadless sajt, pokaži nam koliko si kreativan/na i pomozi nam da zajedno spasimo planetu. 
Izvor: http://wwf.panda.org/sr/?206910%2FDizajniraj-majicu-na-temu-zastite-planete--biljnih-i-zivotinjskih-vrsta

Povratak...