f Priznanja za društveno odgovorno poslovanje - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Priznanja za društveno odgovorno poslovanje

16.11.2012

Kao i prethodne dve godine Komora mladih Subotice je i u okviru ovogodišnje Globalne nedelje preduzetništva dodelila priznanja za društveno odgovorno poslovanje u četiri kategorije, za društveno odgovorno poslovanje prema životnoj sredini, prema zajednici, prema zaposlenima i prema klijentima.

Nagradu za društveno odgovorno poslovanje prema životnoj sredini dobila je firma Eko feniks B tim iz Subotice: “Zahvaljujem se na nagradi i to je potvrda da ono što radim vredi i nastaviću istim putem”, istakla je, direktorica, Angelina Bertović.

Udruženje TERRA’S je ove godine nagrađeno za društveno odgovorno poslovanje prema klijentima. Snježana Mitrović koja je primila nagradu je istakla da je ovo za njih veoma značajno priznanje, jer dolazi u trenutku kada im se čini da se bore sa vetrenjačama i zbog toga će im biti pokretač i vetar u leđa.

Za društveno odgovorno poslovanje prema zaposlenima nagrađena je firma „Gebi” iz Čantavira. Radio Subotica, koja ove godine slavi 44 rođendan, je dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje prema zajednici.

- Izuzetno mi je drago što smo dobili ovo priznanje od organizacije koja okuplja mlade menadžere i mlade ljude koji su budućnost ovog grada. Radio Subotica, jeste kako neko kaže radio „matoraca”, ali ne mora to biti tako može da radi i za one koji su nešto mlađi. To dokazuje i rezultat poslednjeg istraživanja Stratedžik marketinga po kojem je Radio Subotica i dalje najslušanija radio stanica u gradu sa šerom od 17 što je duplo više od radija na drugom mestu - istakao je Toni Bedalov, direktor Radio Subotice.

Izvor:http://www.subotica.com/vesti/nagrade-za-drustveno-odgovorno-poslovanje-id13207.html

Povratak...