f Globalna nedelja preduzetništva - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Globalna nedelja preduzetništva

15.11.2012

U organizaciji “JCI Subotica” danas će u našem gradu biti obeležena Globalna nedelja  preduzetništva u Citi pres rumu. Komora mladih četvrtu godinu zaredom organizuje obeležavanje Nedelje preduzetništva sa ciljem da se motivišu mladi ljudi na kreativnost i na realizaciju sopstvenih ideja.

Globalna nedelja preduzetništva se obeležava širom sveta od 12.-18. novembra, a organizatori  u Subotici su odabrali 15. novembar za održavanje manifestacije u našem gradu. JCI Subotica od pre četiri godine aktivno učestvuje u promociji Globalne nedelje preduzetništva sa ciljem da podrže svaku inicijativu ka ostvarenju preduzetničkih ideja. Manifestacija počinje u 15 časova, City  press room, Gradska kuća. 

Gost predavač koji će otvoriti skup je Jelena Borocki sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog sada, predavanjem na temu ”Preduzetništvo mladh i kreativne industrije”. Između ostalih predavanje će održati i psihoterapeut Maja Stoparić na temu “Kako postati životni pobednik uz pomoć emocionalne pismenosti”, a Adel Grbić Ludaši će govoriti o energetskoj efikasnosti čime će najaviti sledećeg govornika iz firme “Stravberi energi”, Bojana Borkovića. Radi se o mladoj srpskoj firmi koja se bavi istraživanjem, razvojem i promocijom obnovljivih izvora energije i održivog razvoja. 

Komora mladih Subotice od pre dve godine nagrađuje društveno odgovorne kompanije u lokalnoj zajednici. Nagrade će biti dodeljene u četiri kategorije: za društveno odgovorno kompanije prema životnoj sredini, prema zajednici, prema zaposlenima i prema klijentima. Dodelom nagrada se završava  obeležavanje Globalne nedelje preduzetništva.

 

Povratak...