f Green fest: nema više karata za revijalne filmove - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Green fest: nema više karata za revijalne filmove

13.11.2012

Još 2 dana do početka

Green fest: nema više karata za revijalne filmove 

Veliko interesovanje za večernje projekcije na „Green Festu“ (14-16.11.2012. u Domu Omladine) 

Karte za projekcije revijalnih filmova  koji se prikazuju od 20h u Velikoj Sali Doma omladine (14-16.11.) u okviru „Green Screen Fest“ dela Međunarodnog festivala zelene kulture „GREEN FEST“ su raspodeljene za svega nekoliko dana, saopšteno je danas iz Centra za unapređenje životne sredine, organizatora Festivala. 

„Green Fest“ će svečano biti otvoren u sredu 14.11. u 20 časova, projekcijom filma „Play again“ – „Igraj Ponovo“, o posledicama koje detinjstvo otuđeno od prirode ostavlja na decu (Velika Sala Doma Omladine), dok će program Festivala istog dana početi još od 10h ujutru sa radionicama učenika OŠ „Đorđe Krstić“ i ekološkim umetničkim projektom „Arijadnina nit“ umetnika Nenada Vučkovića.

U četvrtak, u 18.30 časova, gledaoci će imati prilike da uživaju u premijeri kratkih filmova slovenačkog reditelja Maka Sajka, a potom u 20:00 časova, u filmu „Switch“ – „Prekidač“ o energiji i obnovljivim izvorima energije. Svečano zatvaranje Festivala je rezervisano za film „The Island president“ – „Predsednik ostrva“ koji govori o bivšem predsedniku ostrvske države Maldivi koja se suočava sa potencijalnim nestankom usled klimatskih promena (četvrtak 16.11. od 20 časova, Velika Sala)

Green Fest se održava uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda, kompanija Samsung i Vip mobile, kao i drugih organizacija i institucija. Više informacija o ovogodišnjem Festivalu se može naći na www.greenfest.rs.

Povratak...