f U ponedeljak se otvara stanica Su Bike na Prozivci - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

U ponedeljak se otvara stanica Su Bike na Prozivci

19.10.2012

U ponedeljak će biti otvorena stanica za  iznajmljivanje gradskih bicikala na Prozivci. Stanica se otvara u okviru  organizovane mreže "Su Bike". Otvorene su stanice  kod Hale Sportova u Dudovoj Šumi, na parkingu iza Otvorenog univerziteta i na Paliću kod Male gostione, a sistem će biti proširen puštanjem u rad još jedne stanice za iznajmljivanje bicikala - pored Bazena na Prozivci, piše u saopštenju preduzeća "Parking".

Time je ispunjen plan da se u 2012. godini u okviru mreže rentiranja gradskih bicikala otvore četiri stanice.  Novootvorena stanica na Prozivci potpuno je  automatska, uklopljena u postojeći sistem i vizualno i tehnički. Poput stanica na Paliću i u Dudovoj šumi, i na stanici na Prozivci uzimanje i vraćanje bicikala obavljaće se preko automata u koji se ubacuje korisnička kartica koj se, kao i do sada, izdaje na dve lokacije, na blagajni Preduzeća i na stanici  kod Otvorenog univerziteta. 

Na svim stanicama  „Su Bike“-a gradske bicikle na raspolaganju su građanima od 7,00 do 20,00 časova, a bicikl iznajmljen na jednoj stanici može se vratiti na bilo koju od postojećih stanica. Na automatima, korisnici mogu u svakom momentu  dopuniti kredit ili  proveriti stanje na čip kartici, zaključuje se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća "Parking".

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/servisne-informacije/u-ponedeljak-se-otvara-stanica-su-bike-na-prozivci

Povratak...