f Anketa o otpadu - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Anketa o otpadu

03.10.2012

Udruženje Centar za ekologiju i održivi razvoj CEKOR kroz projekat EU prekogranične saradnje Hrvatska- Srbija, će u periodu od 5. do 14. oktobra sprovesti anonimno anketno istraživanje među građanima Subotice a sa temom odvojenog sakupljanja otpada u gradu.

Obučeni anketari će u navedenom periodu u poslepodnevnim časovima posetiti domaćinstva kojima su podeljeni ključevi i koja su obuhvaćena našim pilot projektom reciklažnih zelenih ostrva na dve lokacije: iz zgrada u Jo Lajoša br. 59, 61 i 63 i zgrada u Arsenija Čarnojevića br. 39 i 43.

Takođe, anketari će obići i stanare iz zgrada u naselju Tokio, iz Šenoine 5 i Šenoine 7, koji su odabrani za kontrolnu anketnu grupu. CEKOR će do petka 5. oktobra podeliti flajere i zalepiti obaveštenja na ciljanim zgradama. Anketno istraživanje se sprovodi u okviru projekta "Ka zajednicama koje recikliraju u Osječko baranjskoj županiji i Severno-bačkom okrugu" koji je finansiran od strane Evropske unije. Za sve dalje informacije možete se obratiti na telefon udruženja CEKOR: 523-191.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/servisne-informacije/anketa-o-otpadu

Povratak...